Sponsor

Recreatiecentrum Heumens Bos

Recreatiecentrum Heumens Bos is een mooie kindvriendelijke gezinscamping in Heumen. Heumen bevindt zich in het Rijk van Nijmegen, in een decor van bossen, heuvels, dalen, polders en niet te vergeten de Haterse en Overasseltse Vennen. Of u nu met uw eigen tent, camper of caravan komt of voor het gemak van een trekkershut, mobile home of bungalow kiest, u kunt terecht op recreatiecentrum Heumens Bos.

Komt u kamperen met uw caravan of tent dan kunt u gebruik maken van een watertappunt, elektra en een van de sanitairgebouwen. Komt u met een camper dan heeft u de beschikking over een watertappunt, elektra en een camper servicepunt.

Kiest u voor de extra comfort van een accommodatie dan heeft u verschillende mogelijkheden bij recreatiecentrum Heumens Bos. Recreatiecentrum Heumens Bos beschikt over een aantal bungalows, mobile homes, een kampeerbungalow en vier trekkershutten.

Recreatiecentrum Heumens Bos biedt verschillende mogelijkheden voor het plezier van de kinderen. In de vakantieperiodes is er een animatieteam aanwezig. Op het recreatiecentrum vindt u verschillende speeltuintjes, er is een buitenzwembad, jeu des boules baan, fiets- en skelterverhuur, tafeltennistafels en een tennisbaan.

In de omgeving van recreatiecentrum Heumens Bos is er genoeg te beleven voor zowel jong als oud.

 

Voor meer informatie, ga naar http://www.heumensbos.nl.

Gesponsorde episodes

Hier is een overzicht van episodes die door de sponsor gesponsord zijn/wordt.

Episode Episode aanvang
Episode 3 23 Oct 2015 om 18:00