Sponsor

Cooler Master

De Cooler Master Retail lijn werd opgericht met de opdracht, klanten te inspireren terwijl zij hun droommachines bouwen.

De Cooler Master lijn bestaat behalve uit koeling componenten zoals CPU-koelers, onder meer ook uit, Powersupplies, chassis, functiepanelen en talloze accessoires die inmiddels hun sporen al verdiend hebben als een van de beste ter wereld.

Wij vernieuwen: Vernieuwing is het hart van ons bedrijfsmodel. Wij streven constant naar betere prestaties en het ontwikkelen van kwaliteitsproducten. Wij geven om onze klanten: Wij geloven dat de technologie ons leven moet verrijken en niet compliceren. Daarom integreren wij de menselijke interactieve functie die klanten toestaat om hun systemen beter te begrijpen en deze gemakkelijk te kunnen bedienen.

Wij ontwerpen: Tegenwoordig zijn de producteigenschappen en de specificaties niet de enige factoren die meespelen wanneer de klant het besluit neemt om te kopen. Wij ontwikkelen de producten om uw hart te raken, uw blik te vangen, uw persoonlijkheid te kenmerken, en om uiteindelijk, een deel van uw leven uit te gaan maken.

Wij spelen: De Cooler Master producten, vergemakkelijken en ondersteunen de creativiteit van onze klanten zodat zij hun verbeelding los kunnen laten en hun eigen stijl kunnen creeren. Hierbij geniet Cooler Master ervan om in dit proces de vernieuwer te zijn. Sinds de oprichting in 2001, heeft Cooler Master Retail er constant naar gestreefd om innovatieve computercomponenten te ontwikkelen.

 

Voor meer informatie, ga naar http://eu.coolermaster.com/nl/.

Gesponsorde episodes

Hier is een overzicht van episodes die door de sponsor gesponsord zijn/wordt.

Episode Episode aanvang
Episode 8 19 Oct 2018 om 17:00
Episode 7 24 Nov 2017 om 18:00
Episode 6 02 Jun 2017 om 18:00
Episode 5 14 Oct 2016 om 18:00
Episode 2 27 Feb 2015 om 18:00