Nieuws artikel

Episode 8 compo info

Hieronder staat alle benodigde informatie uitgewerkt omtrent de competities van episode 8. Wij wensen alle deelnemers veel plezier en dat de beste mogen winnen!

Zorg dat je tijdig aanwezig en in staat bent om mee te doen(werkende installatie) want niet klaar voor de competitie = gediskwalificeerd!

Discord

Zoals bekend van vorige episode gebruiken wij tegenwoordig Discord om te communiceren. Alle deelnemers aan de computer competities dienen onze server te joinen zodat er makkelijk gecommuniceerd kan worden met de competitie beheerder.
Discord is te gebruiken via de browser of als download.

Onze server kun je joinen via de onderstaande link:
Join The Lantastic discord server

Daarnaast is deze server altijd en overal toegankelijk zodat je ook buiten het evenment om gezellig met elkaar kan gamen!

Mario Kart 8 Deluxe

19 Okt 2018 om 20:00

Algemene informatie:
De Mario Kart 8 Deluxe competitie zal gespeeld worden in de VS. game modus. Telkens worden er drie races gereden, diegene die de hoogste score aan het einde van de drie races heeft, gaat door naar de volgende ronde. De regels die we gaan gebruiken voor de VS. Mode worden hieronder weergegeven.

Prijzen

De prijzen worden door Nintendo zelf geregeld!

Toon extra informatie

Hearthstone

19 Okt 2018 om 21:00

Om er een beetje variatie in te houden hebben we een trading card game competitie, en dit kan natuurlijk niks anders zijn dan Hearthstone.

Fifa 19

20 Okt 2018 om 13:00

Algemene informatie
De Fifa 19 comeptitie wordt gespeeld in de 1 vs 1 aftrap modus. Dit houdt in dat iedere deelnemer aan het begin van de competitie een team mag kiezen, dit team dient hij/zij de hele competitie te blijven gebruiken. Maak dus een weloverwogen beslissing!

Diegene die de wedstrijd wint gaat door naar de volgende ronde en de veliezer ligt uit de competitie.

Rainbow Six Siege

20 Okt 2018 om 14:00

Algemene informatie
TODO

Prijzen

De prijzen worden door Ubisoft zelf geregeld!

Super Smash Bros Wii U - 1 vs 1

20 Okt 2018 om 19:00

Algemene informatie:
Bij de Super Smash Bros. 1 vs 1 competitie wordt er 1 tegen 1 gespeeld op een Ω map die willekeurig wordt gekozen. Met de deelnemers zal er een tournament bracket worden opgesteld binnen het spel die wordt nageleefd. Op basis van deze bracket worden de 1 versus 1 matches op een vastgestelde volgorde gespeeld. Uiteindelijk zal er een winnaar uit komen die de competitie gewonnen heeft! De regels die gelden voor deze competitie zijn hieronder weergegeven:

Prijzen

De prijzen worden door Nintendo zelf geregeld!

Toon extra informatie

Counter-Strike Global Offensive

20 Okt 2018 om 20:00

Algemene informatie:
In de Counter-Strike Global Offensive competitie strijden teams van 5 tegen elkaar in de game modus Classic Competitive. Om het zo eerlijk mogelijk te maken spelen we alleen de Active Duty map group mappen. De teams zullen om de buurt een map uit de selectie weg stemmen tot er één map over blijft.

Om te beginnen zullen zal er een ronde gespeeld met een knife config. Hierin hebben alle spelers alleen hun mes ter beschikking. Het team die deze ronde wint mag bepalen welke kant(Counter Terrorist of Terrorist) zij als eerste spelen. Hierna gaat de game pas echt van start.

Het team dat als eerste 16 rondes wint, wint de game. Doordat de gehele competitie gespeeld wordt volgens de Double Elimination tournament modus gaat het verliezende team naar de loser's bracket. Echter lig je er dan nog niet uit, je kunt dan zelfs nog steeds het tournament winnen door alle games daarna(en uiteindelijk dus ook van de winnaar uit de winner's bracket) te winnen. Mochten de finalisten dat wensen dan kunnen er voor de finale meer maps gespeeld worden om de winnaar te bepalen!

Toon extra informatie

Rocket League - 2 vs 2

21 Okt 2018 om 12:00

Algemene informatie:
Rocket League is geen normale race game. In Rocket League wordt er voetbal gespeeld met auto's, gaaf toch?!

In de Rocket League - 2 vs 2 competitie strijden teams van 2 tegen elkaar op de map DFH Stadium met standaard bal/speel instellingen. Tijdens iedere wedstrijd worden er 3 potjes gespeeld, het team dat de meeste potjes wint, wint de game.
De deelnemers dienen elkaar toe te voegen via Steam en zelf een lobby aan te maken. Mochten de finalisten dat wensen dan kunnen er voor de finale meer potjes gespeeld worden om de winnaar te bepalen!

Buzz!: Quiz World

21 Okt 2018 om 13:00

Algemene informatie:

Het is heel envoudig, diegene die het meeste punten heeft op het einde van de game wint!