Competitie

Buzz!: Quiz World

In Buzz! Quiz World word je algemene kennis goed op de proef gesteld. Door op het juiste moment te drukken, kun je de gestelde vraag beantwoorden. Dit doe je met behulp van de speciale draadloze Buzzer-controllers op de PlayStation 3.

Buzz! Quiz World bevat meer dan 5000 verschillende vragen in uiteenlopende categorieƫn. Deze vragen worden met behulp van foto's en video in beeld gebracht. De spelmodi hebben zeer uiteenlopende opties om de Buzz-beleving geheel naar jouw smaak aan te passen. Van het uitkiezen van quizrondes, creƫren van persoonlijke profielen tot het toevoegen van je eigen foto met behulp van de PlayStation Eye camera; de keuze is aan jou!

Buzz! Quiz World kan je spelen met maximaal acht spelers. Zo zijn er altijd mogelijkheden om een leuke quiz op te zetten voor jou en je vrienden. Mocht je geen vrienden in de buurt hebben dan biedt de online modus uitkomst. Je kunt het tegen andere gamers over de hele wereld opnemen. Ook zijn er online talloze nieuwe vragen en andere toevoegingen te downloaden.

Poets je kennis op en bereid je voor op een quiz over van alles en nog wat, zoals films, muziek, sport, weetjes en nog heel veel meer!

Trailer

Tournament modus

De Buzz!: Quiz World competitie zal gespeeld worden in de Single Elimination modus. Single Elimination wil zeggen dat iedereen maar één kans heeft. Verlies je de ronde dan lig je er gelijk uit, win je, dan ga je door in het tournament.

Gehouden tijdens

Hier is een overzicht van episodes waar deze competitie gespeeld gaat worden/werd.

Episode Episode aanvang Competitie aanvang
Episode 8 19 Oct 2018 om 17:00 21 Oct 2018 om 13:00
Episode 7 24 Nov 2017 om 18:00 25 Nov 2017 om 01:00