Competitie

Fifa 18

FIFA 18 is een voetbalsimulatiespel in ontwikkeling bij EA Canada. Het is het 25e deel in de FIFA-reeks. het spel is op 29 september 2017 door EA Sports uitgebracht voor pc, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360, Xbox One en Nintendo Switch. Het Nederlandstalige commentaar wordt verzorgd door Evert ten Napel en co-commentator Youri Mulder. FIFA 18 wordt het tweede spel in de serie dat wordt aangedreven door de Frostbite Engine. Cristiano Ronaldo siert de cover van het spel.

Gameplay

Het spel bevat 52 stadions uit 12 verschillende landen. Ultimate Team Icons zijn nieuw in het spel en vervangen de oude Ultimate Team Legends. Dit zijn spelers van vroeger zoals Ronaldo en Diego Maradona die speelbaar zijn in Ultimate Team. Het verhaalmodus The Journey werd verder uitgebreid. Hierin neemt de speler de rol van Alex Hunter op zich, een 18-jarige voetballer die naam wil maken in de Premier League.

Trailer

Tournament modus

De Fifa 18 competitie zal gespeeld worden in de Single Elimination modus. Single Elimination wil zeggen dat iedereen maar één kans heeft. Verlies je de ronde dan lig je er gelijk uit, win je, dan ga je door in het tournament.

Gehouden tijdens

Hier is een overzicht van episodes waar deze competitie gespeeld gaat worden/werd.

Episode Episode aanvang Competitie aanvang
Episode 7 24 Nov 2017 om 18:00 25 Nov 2017 om 12:00