Competitie

Rocket League - 2 vs 2

Rocket League is een racevoetbalspel ontwikkeld door Psyonix. In het spel besturen spelers een auto waarmee ze moeten proberen doelpunten te scoren op een veld dat overeenkomsten vertoont met een voetbalveld.

Gameplay

Rocket League is een voetbalspel waar spelers in plaats van een mens een auto besturen. Een wedstrijd wordt gespeeld tussen 2 teams, welke elk uit minimaal 1 speler bestaat en maximaal 4 spelers kan bevatten. Elke wedstrijd wordt gespeeld in een afgesloten kooi en duurt vijf minuten. De auto's hebben verschillende functies. Zo kunnen zij zeer snel remmen, springen in de lucht en op verticale oppervlaktes rijden. Het team met de meeste doelpunten wint de ronde. Bij een gelijkspel volgt een verlenging volgens het golden goal-principe. Spelers verdienen punten met handelingen als het wegwerken van een bal uit eigen doelmond, het schieten op doel en het scoren van een doelpunt. Deze punten leveren de speler nieuwe 'ranks' op die gebruikt kunnen worden om te laten zien welk niveau die speler is. Rocket League ondersteunt offline en online splitscreen, een seizoensmodus, oefenwedstrijden en online multiplayer.

Game modus

De Rocket League competitie zal gespeeld worden in de 2v2 modus op map genaamd "Stadium".

Trailer

Tournament modus

De Rocket League - 2 vs 2 competitie zal gespeeld worden in de Single Elimination modus. Single Elimination wil zeggen dat iedereen maar één kans heeft. Verlies je de ronde dan lig je er gelijk uit, win je, dan ga je door in het tournament.

Gehouden tijdens

Hier is een overzicht van episodes waar deze competitie gespeeld gaat worden/werd.

Episode Episode aanvang Competitie aanvang
Episode 8 19 Oct 2018 om 17:00 21 Oct 2018 om 12:00
Episode 7 24 Nov 2017 om 18:00 26 Nov 2017 om 11:00
Episode 6 02 Jun 2017 om 18:00 04 Jun 2017 om 12:00