Competitie

Halo 5: Guardians

Halo 5: Guardians is een futuristische shooter game die ontworpen is door 343 Industries en in 2015 uitgebracht is door Microsoft Game Studios. Halo 5 heeft zoals gewoon weer een sterke campaign met dit twee hoordpersonen (Master Chief en Spart Agent Jameson Locke) die beide gecovered worden door hun team(Blue Team and Fireteam Osiris). Dit maar is de campaign met 4 man in co-op te spelen!

Multiplayer - Warzone

Daarnaast is de mutliplayer scene voorzien van een nieuwe game-mode; Warzone. In deze gamemode strijden team van 12 het tegen elkaar en kunnen ze winnen door elkaar, AI minions of bosses te verslaan of basisen te veroveren.

Multiplayer - Arena

Als Warzone je niet ligt hebben ze ook een arena modus geïntroduceerd. In deze modus kunnen teams van 4 het tegen elkaar opnemen in 4 klassieke game types(Breakout(1 leven per ronde), Slayer, Strongholds(zones veroveren) en capture the flag).

Forge Mode

Als laatste is de een nieuwe custom map maak tool. Met maar liefst 1.600 objecten kunnen spelers hun eigen map creëren!

Game modus

Deze game zal gespeeld worden in de Team Deathmatch modus en zal er gespeeld worden op de standaard mappen om iedereen gelijke kansen te geven.

Trailer

Tournament modus

De Halo 5: Guardians competitie zal gespeeld worden in de Single Elimination modus. Single Elimination wil zeggen dat iedereen maar één kans heeft. Verlies je de ronde dan lig je er gelijk uit, win je, dan ga je door in het tournament.

Gehouden tijdens

Hier is een overzicht van episodes waar deze competitie gespeeld gaat worden/werd.

Episode Episode aanvang Competitie aanvang
Episode 4 26 Feb 2016 om 18:00 28 Feb 2016 om 11:00