Competitie

Super Smash Bros. Brawl

Super Smash Bros is een spellenserie die gemaakt is door het bedrijf Sora, en is uitgegeven door Nintendo. De serie bestaat uit vier vechtspellen: Super Smash Bros. voor Nintendo 64, Super Smash Bros. Melee voor Nintendo GameCube, Super Smash Bros. Brawl voor Wii.

Gameplay

In deze vechtspellen wordt er gevochten door Nintendo-personages zoals Mario, Link, Pikachu, Kirby, Fox McCloud en Samus Aran. Dit wordt gedaan op verschillende plaatsen uit Nintendo-spellen (zoals Mushroom Kingdom uit Mario). Ook zijn er verschillende items beschikbaar. In Super Smash Bros. Brawl zijn er twee personages die niet oorspronkelijk uit een Nintendo-spel komen, namelijk Solid Snake uit Konami's Metal Gear-serie en Sonic the Hedgehog uit de televisieserie Sonic the Hedgehog. De laatste versie, Super Smash Bros.

Game modus

Bij Super Smash Bros wordt er 1 tegen 1 gespeeld op een map die door beide spelers gezamenlijk wordt gekozen. Met de deelnemers zal er een tournament bracket worden opgesteld binnen het spel die wordt nageleefd. Op basis van deze bracket worden de 1 versus 1 matches op een vastgestelde volgorde gespeeld. Uiteindelijk zal er een winnaar uit komen die de competitie gewonnen heeft!

Trailer

Tournament modus

De Super Smash Bros. Brawl competitie zal gespeeld worden in de Single Elimination modus. Single Elimination wil zeggen dat iedereen maar één kans heeft. Verlies je de ronde dan lig je er gelijk uit, win je, dan ga je door in het tournament.

Gehouden tijdens

Hier is een overzicht van episodes waar deze competitie gespeeld gaat worden/werd.

Episode Episode aanvang Competitie aanvang
Episode 1 30 May 2014 om 18:00 31 May 2014 om 19:30